Dzīvokļa vai mājas pārdošana nekad nav bijusi pārāk viegla, un mūsdienās tas nav mainījies. Pastāv simti faktori, kā arī profesionālie noslēpumi, kas jāņem vērā, ja vēlaties paveikt ātru un veiksmīgu darījumu.

Patīkamā kafijas smarža

Svaigas kafijas smarža rada mierīgu, omulīgu sajūtu. Neskaitāmie pētījumi un eksperimenti rāda, ka piedāvātais īpašums liekas daudz mājīgāks, ja uz sliekšņa pircēju sagaida kafijas, kanēļa vai vaniļas smarža.

Novērstā uzmanība ar paklāju

Lai novērstu uzmanību no izkropļotām kāpņu telpas sienām vai salauztām margām, izmantojiet maksimāli kvalitatīvu, stilīgu paklājiņu pie durvīm.

Vai rīkot apskates vakaros?

Ja cenšaties pārdot nereprezentablu īpašumu vai īpašumu ar kosmētiskiem defektiem, iesakām rīkot apskates iespējami tumšākajā diennakts laikā – tā pircējs nespēs kvalitatīvi novērtēt nebaudāmu skatu pa logiem un daudzus citus sīkumus.

Paslēpiet personīgās mantas

Nejauciet neuzbāzīgo dekoru ar personīgām mantām. Jūs nekad nevarat zināt, kā emocionāli uz pircēju iedarbosies alus glāze vai bērnu rotaļlieta. Saglabājiet pilnīgu neitralitāti!

Rentabls remonts un tīrība

Pat jaunbūvē pircējam būs patīkamāk skatīties uz remontētām sienām un tīru grīdu. Taču ņemiet vērā statistiku – kapitāls remonts gandrīz nekad neatmaksājas. Veiciet tikai kosmētisko, un uzturiet maksimāli iespējamo tīrību.

Kur ieslēgt apgaismojumu?

Labs apgaismojums rada plašuma sajūtu – pirms apskates noteikti jāieslēdz gaisma visās istabās, jāpārbauda lampiņas, jānovāc liekās mantas un jāpakar gaiši aizkari uz logiem.

Pārbaudiet podu un izlietni

Ja pircējs plāno ievākties tuvākajā laikā, viņš vēlēsies novērtēt santehnikas kvalitāti – novērsiet visus ar to saistītos bojājumus iepriekš!

Sarkans vai oranžs interjers?

Krāsas spēlē svarīgu lomu – dažas no tām dāvā laimes un harmonijas sajūtu, dažas – liek just naidu, stresu un satraukumu. Iesakām izvairīties no izteiksmīgi sarkanā vai oranžā interjera, jo statistiski tas daudziem liek satraukties. Izmantojiet neitrālo interjera paleti, kas garantēs siltuma un mājīguma sajūtu.

Pārdodot māju vai dzīvokli, atcerieties – jūs pārdodat ko vairāk par īpašumu, jūs pārdodat sapni, nākotni, stabilitāti. Novēlām jums veiksmi, pārdodot savu īpašumu!

 

Padomi tapa sadarbībā ar: